De behandeling vindt plaats aan de hand van het intakeformulier, je hulpvraag en met de behandelingsovereenkomst.

Als je vooraf het intakeformulier met de behandelingsovereenkomst afdrukt, invult en ondertekent, kunnen we hiermee bij de eerste behandeling direct van start en is er meer tijd over voor een eerste cranio-sessie. Mocht het niet lukken om dit vooraf te doen, dan is dat geen probleem en vullen we op de praktijk samen het formulier in.


Alle gegevens worden conform de afspraken in de privacy-verklaring bewaard en verwerkt. Op het intake formulier en de behandelingsovereenkomst zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Voor de behandeling van kinderen is toestemming van de ouders of verzorgers nodig. Je geeft als ouder of verzorger deze toestemming wanneer je het intake-formulier met de behandelingsovereenkomst invult en ondertekent.

Wanneer een kind tussen de 12 en 16 jaar oud is, is toestemming van het kind voor de behandeling nodig. Je kind kan daartoe het intakeformulier met de behandelingsovereenkomst zelf mede ondertekenen of je kind kan mondeling toestemming geven waarbij dit met het antwoord van het kind wordt vermeld in het cliëntdossier.

Wanneer je kind 16 jaar of ouder is, is er geen toestemming van de ouders nodig voor de behandeling. Dan kan je kind ook zelf een handtekening zetten onder de behandelingsovereenkomst.